Alex Léon

EVEN VOORSTELLEN

homeopaat in middelburgIk ben Alex Léon. Vanaf jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de homeopathie. Deze geneeskunst heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik ben afgestudeerd aan het Centrum voor Klassieke Homeopathie in België. Voor en tijdens mijn studie heb ik 15 jaar lang als hulpverlener in de zorg gewerkt. Daarna ben ik als homeopaat in Middelburg begonnen. Tegenwoordig is mijn praktijk in Veere.

Klassieke homeopathie kan de klachten van de persoon genezen of verlichten zonder dat er schadelijke bijwerkingen ontstaan.

De homeopathie is niet voor niets al op jonge leeftijd op mijn pad gekomen. Ik zie het dan ook als mijn roeping om deze geneeskunst te bedrijven. Ik volg nog steeds studies en bezoek geregeld workshops en nascholingen om in mijn boeiende vak van homeopaat in Veere volledig op de hoogte te blijven. Voor mijn vakkennis en uw welzijn.

Homeopathie geneest mensen zonder ze te beschadigen door allerlei nadelige bijwerkingen. De geneeskunst biedt tevens een resultaatgerichte behandeling waar de reguliere geneeskunde geen behandeling meer kan geven. Ik vind het belangrijk om aan iedere patiënt ruime aandacht te besteden om te ontdekken wie hij of zij is om zo de optimale behandeling te kunnen geven en de beste resultaten te bereiken. Tijdens het eerste bezoek besteden we hier dan ook ruime aandacht aan.

We zijn allemaal uniek, onze gezondheid net zo, dus de behandeling ook.