Homeopathische gezinstherapie met verblijf

Tijdens het opvoeden zoek je als ouder een balans tussen emotionele verbondenheid en zelfbepaling. Je wilt dat je kind het goed heeft met zichzelf en met de personen in zijn/haar omgeving. Soms zijn er toch onderlinge spanningen, gezondheidsproblemen of andere zorgen in het gezin die een gezonde ontwikkeling van het kind in de weg staan en die ouders een gevoel van onmacht geven. De problemen hebben vaak invloed op alle gezinsleden en andere betrokkenen bij het gezin. Een homeopathische en pedagogische gezinstherapie vanuit een holistische visie voor de duur van 1 week heeft meerdere doelstellingen:

  • Jullie krijgen inzicht in de manieren van omgaan met elkaar die de spanningen veroorzaken, of in stand houden. Onder begeleiding van de homeopathisch therapeut gaan jullie andere deze patronen doorbreken en nieuwe manieren van omgaan met elkaar oefenen.
  • Indien er gezondheidsklachten zijn bij één of meerdere van de gezinsleden en diegene wilt daarvoor een homeopathische behandeling, wordt dit aangeboden.
  • Er is veel ruimte voor ontspanning en aandacht voor elkaar. Daarmee creëer je nieuwe mooie herinneringen die de verbinding tussen elkaar versterkt.
  • Indien jullie na het verblijf verdere begeleiding of behandeling wensen, kijkt de therapeut met jullie mee en adviseert welke vorm passend is.

Jullie verblijven in een knus vrijstaand huisje met eigen entree in het mooie Veere in Zeeland. Het huisje betreft een woonkamer en keuken, slaapkamer, toilet en badkamer met douche. Er kunnen maximaal 4 mensen logeren. Daarnaast is er ruimte voor een klein kindje die in een ledikant kan slapen.

Vanuit het huisje kunnen jullie alle kanten op. In de directe omgeving van het huisje kan je prachtig wandelen, in het stadje kan je genieten van leuke winkeltjes, restaurantjes en een museum. Een kindvriendelijk strandje aan het Veerse Meer is 400 meter van het huisje vandaan. Ook zijn er mooie fietsroutes naar de kust en naar prachtige stadjes en dorpjes. Als jullie liever een bootje huren kan dat heel gemakkelijk.

Wij bieden:

– Parkeren op eigen terrein

– Gratis Wifi en tv

– Keuken met gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker

– Binnenplaatsje met barbecue

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Roken? Alleen buiten.

Kosten?

Huren van het huisje, inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, keukenlinnen, handdoeken voor maximaal 4 personen en een klein kindje: 700,=. Aankomst op zaterdag en vertrek op zaterdag.

Behandeling:

240,= per gezinslid per week voor homeopathische en pedagogische behandeling.

Indien u aanvullend verzekerd bent, worden de individuele homeopathische consulten vergoed.

http://www.alexleon.nl/contactformulier/