Werkwijze

Ik handel naar de beroepscode voor ethiek en gedrag die de Nederlandse vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) heeft opgesteld. Het eerste consult duurt ongeveer anderhalf á twee uur het vervolg consult zal vaak wat korter zijn. De dossierplicht en de verplichtingen als gevolg van de WGBO, Wkkgz en de beroepscode garandeer ik.

homeopathische behandeling middelburg

Alle leeftijden
Mijn praktijk staat open voor alle leeftijden. Homeopathie is een geneeskunst die doeltreffend is, ongeacht de leeftijd. Ook voor kinderen is Homeopathie een veilige, 
natuurlijke en duurzame geneeskunst.

Ik werk samen
Als het nodig is zal ik doorverwijzen of samenwerken met de andere disciplines uit mijn netwerk van specialisten. Homeopathie kan tevens worden toegepast gedurende andere behandelingen. Jij als patiënt staat altijd centraal.

NVKH
Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl) De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, bij een aanvullende verzekering. De kwaliteit van mijn zorg wordt gewaarborgd door het RBCZ, in ben Registertherapeut BCZ®.